TSO assistent - OVERBLIJVEN - TUSSENSCHOOLSE OPVANG - TSO

OVERBLIJVEN - TUSSENSCHOOLSE OPVANG - TSO

Dagelijks -behalve op woensdag- kunnen de kinderen onder toezicht op school overblijven in de middagpauze. De tso-coördinatoren voor onze school zijn Angela van der Linden en  Astrid de Vries.
Zij verzorgen de registratie, administratie en declaratie van de tussenschoolse opvang door middel van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Hierdoor hebben de overblijfkrachten altijd zicht op belangrijke informatie zoals allergieën, medicatie en telefoonnummers van de ouders. Voor ouders is het handig en gemakkelijk.

Klik hier voor de informatiegids

Eenmalig inschrijven

Alle ouders dienen zich te in te schrijven, ook als hun kind incidenteel overblijft. Om in te schrijven klikt u via het inlogscherm op REGISTREREN.
U heeft het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode.
Klik hier voor de brinnummer en de registratiecode.

U kunt zelf de codes maken. Gebruik een code die u gemakkelijk kunt onthouden en/of bewaren. 

Overblijf reserveren

Met uw inloggegevens kunt u inloggen in TSO-ASSISTENT en geruime tijd vooruit reserveren. Indien uw kind(eren) ziek of afwezig zijn dan dient u dit altijd door te geven via TSO-ASSISTENT. Afmeldingen dienen te geschieden ’s morgens vóór 10.30 uur. Bij niet afmelden zijn we genoodzaakt om dit toch in rekening te brengen!

Kosten

Het overblijven kost € 1,75 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie van de gebruikte overblijf. De betaling is achteraf en gebeurt iedere maand per automatische incasso.

Regels en afspraken

De kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen zich aan de overblijfregels houden. Bent u ingelogd in het systeem dan ziet u een knop DOWNLOADS. Daar vindt u alle regelingen en afspraken, voor ouders/verzorgers, kinderen en overblijfvrijwilligers. 

Bereikbaar

Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:30 en 13.30 uur.
Telefoonnummer: 06-12041388

Inloggen TSO assistent

Dit kan tot 10:30u van de dag zelf. Bijtijds geannuleerde TSO hoeft niet betaald te worden.

Smartphone

Uitsluitend voor reserveren, annuleren en bijwerken van aandachtspunten. Gebruik de gewone inlog voor het wijzigen van gegevens.

Registreren

Registreer nooit dubbel. Een kind mag slechts één keer voorkomen in het systeem.

 Klik op onderstaande button om in te loggen:

TSO-ASSISTENT