Sponsors

Club van 50

Welkom op de informatiepagina van ‘de club van 50′ van de oudervereniging van onze school.

De club van 50 is opgericht om, op laagdrempelige wijze, extra geld voor specifieke wensen van school te genereren. Dit betreft allerlei aan te schaffen zaken waar normaalgesproken geen geld voor is. Zo hebben we voor het toneel van school onlangs goede en veilige verlichting in combinatie met een goede geluidsinstallatie aangeschaft van de inkomsten van de club van 50. Het aanschouwen van een toneelstuk is hiermee een nog groter feest geworden, ook voor de ouders.

Wat houdt de club van 50 in:

U kunt met uw bedrijf of als ouder, opa, oma, suikeroom etc, voor minimaal 3 jaar lid worden van deze club. Wij vragen aan de leden een jaarlijkse bijdrage van euro 50,00, u ontvangt hiervan een factuur.

Wat krijgt u hiervoor terug:

Een naamsvermelding op het bord van de club van 50 bij de ingang van de school. Een logo en een link op de site van onze school zodat mensen uw bedrijf ook via deze site kunnen vinden.
Als ouder bieden wij u ook de mogelijkheid van vermelding als u dat wenst.
Daarnaast bepaalt u als lid mede aan welk doel we het gegenereerde geld aan gaan uitgeven.
Dit werkt als volgt:
De oudervereniging van de Olof Palme benoemt drie doelen die we graag voor school zouden willen aanschaffen. U als lid geeft vervolgens aan welk doel u het belangrijkste vindt, het doel dat de meeste stemmen heeft, zal aangeschaft worden. U bepaalt dus zelf mede waar uw geld aan gespendeerd wordt.

Word dus lid van de club van 50, u doet er al onze leerlingen een groot plezier mee. U kunt zich via het invulformulier en het email adres aanmelden, bij voorbaat dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Namens de sponsor commissie

Hans van Mil

Om lid te worden van de club van 50 kun je hier een aanmeldingsformulier downloaden en mailen naar Dolf Veenker ov-sponsorcommissie@olof-palme.nl

Club van 50 verdubbelen met uw hulp?

Binnen de oudervereniging van basisschool de Olof Palme hebben we enkele jaren geleden de “club van50”opgericht. Deze “club” genereert extra geld voor speciale doelen op school. Voor deze club hebben we in eerste instantie Drunense ondernemers benadert om hierin deel te nemen en we naderen nu de eerste 50 leden. Het getal 50 staat echter meer voor het jaarlijks bedrag dat een lid inlegt dan voor het aantal leden.

En juist bij het aantal leden ligt nu onze volgende uitdaging: Op naar de honderd leden!

Dat lukt echter niet zonder uw hulp: Naast bedrijven kunnen namelijk ook ouders, opa’s en oma’s, een suiker oom etc. lid worden van deze club.

Het werkt als volgt:

U wordt lid voor (minimaal) 3 jaar van de OLOF PALME CLUB VAN 50. Ieder lid doneert jaarlijks € 50,00, hiervoor ontvangt zij jaarlijks een factuur. Uw bijdrage betaald u niet zomaar: De oudervereniging bepaald periodiek drie doelen waaraan zij het geld goed denkt te besteden. U mag vervolgens aangeven welk van die drie doelen u wilt kiezen en het doel met de meeste stemmen wordt gekozen. U kunt dus zelf (mede) bepalen waar uw geld aan uitgegeven wordt.

Aan de bedrijven bieden we de  mogelijkheid hun naam te vermelden op een bord bij de ingang van de school en een link naar de website van het bedrijf wordt op de website van de school geplaatst in combinatie met het bedrijfslogo. Als ouder / familie kunt u ook een vermelding krijgen op het bord en de website (indien u dat wenst natuurlijk.)

Helpt u mee onze club uit te breiden naar 100 (of meer) leden?

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Inzameling oud papier

Sinds een aantal jaren halen we vanuit de school in Venne West oud papier op. De opbrengst hiervan is voor de aanschaf van nieuwe speeltoestellen voor de kinderen van onze school.
Met ingang van 2012 is er door de gemeente een nieuwe wijkverdeling opgesteld. Voor onze school betekent dit dat we nu meerdere wijken in Venne-West hebben toegewezen gekregen. Het betreft de wijken A6 en A15. Zie de kaart hieronder.
Plattegrond -oud -papier
Dit houdt in dat de opbrengst behoorlijk verhoogd zal worden. Vanaf 2012 rijden we dan ook met 2 auto’s om oud papier op te halen. De consequentie hiervan is dat we meer ouders nodig hebben voor het inzamelen.
Mochten we nieuwe aanmeldingen krijgen, dan is de belasting voor eenieder erg laag. Concreet zal dat, bij voldoende aanmeldingen, één avond per jaar zijn.
Het ophalen gebeurt iedere 1e vrijdag van de maand en start om 18.00u bij sportzaal de Brug en duurt ongeveer 2 1/2u.
Onze vraag is of u interesse heeft om aan deze gezellige groep vrijwilligers te worden toegevoegd.
U kunt daartoe contact opnemen met meneer Ton via ton.kamp@scalascholen.nl .

Sponsors van het klimtoestel

In 2011 bestond de Olof Palme 25 jaar. Om dit te vieren was er een weergaloze feestweek met o.a. een recordpoging koekhappen, uitreiking nieuwe schoolshirts, een reünie voor ex leerlingen en leraren, een ballonnenwedstrijd en een groots opgezette feestdag met tal van activiteiten rondom.

Klimrek1

Als oudervereniging boden wij de school een nieuw speeltoestel aan als jubileum cadeau. Hiervoor was al geld gereserveerd door de oudervereniging. Daarnaast hebben de leerlingen en een aantal sponsoren een bijdrage geleverd. Hierdoor was het mogelijk om dit mooie speeltoestel te geven. Wij bedanken onderstaande sponsoren dan ook hartelijk voor hun bijdrage!

Bestuur oudervereniging bs Olof Palme

 Toren 1 bestaande uit  4 staanders en een dak, groene boogtrap en rode trapnet

 Toren 2 bestaande uit 4 staanders en een dak

Logo Nieuw Vandelftgroep Logo 300X105 AV Boven Elkaar ZT T

 Rode klimwand

 Groene Glijbaan

 Logo Schel 2011 Jpeg  Dewit4

Groene Glijbaan

 Glijpaal

Logocasiva 01 Copy

 Logo Midned 283X300

 Glijpaal

 Acht gele hang stangen

Woonveste  Gewoonbijzonder

 Losse staander

 Losse staander

Dierenvilla Logo2 300X50 Van De Geijn 300X101

 Losse staander

 Losse staander

Hans Van De Griendt Zwart 20091012 300X75  Microship 300X82

 Rode hangnet

 Rode hangnet

Logo Van Wezel 300X160 Qbc 300X168