Club van 50

Donateur van de ‘Club van 50’

Binnen de Oudervereniging van Basisschool Olof Palme hebben we enkele jaren geleden de “Club van 50” opgericht. Voor deze “club” hebben we in eerste instantie Drunense ondernemers benaderd om donateur te worden, maar we merken dat ook ouders, opa’s & oma’s graag een bijdrage leveren. Het getal 50 staat voor het jaarlijkse bedrag dat een donateur minimaal of maximaal inlegt.

Wat houdt de ‘Club van 50’ in:

De club van 50 heeft als doel op een laagdrempelige wijze, extra geld voor specifieke wensen van de school te genereren om zo iets extra’s voor de kinderen te kunnen doen. Denk hierbij aan:

· Nieuwe schoolshirts die gedragen kunnen worden bij schoolreisjes, sportdagen, etc. Zodat we een eenheid uitstralen en snel te herkennen zijn;· Bijdrage aan een nieuw klimtoestel of attributen voor op het speelplein;· Aankoop van een nieuwe kerst-, of eindmusical;· Goede verlichting en geluidsinstallatie voor optredens op het podium;· Wellicht heeft u zelf een idee; laat het ons weten!

Dat lukt echter niet zonder uw hulp .......!! U kunt hieraan zowel zakelijk als privé deelnemen!

Hoe werkt het?

U verbindt zich voor een periode van minimaal 3 jaar en maximaal 5 jaar als donateur van de ‘Club van 50’. Wij vragen aan de zakelijke donateurs een jaarlijkse bijdrage van €50,00 en aan ouders, opa's & oma's en andere lieve betrokkenen een bijdrage van €25,00. U ontvangt hiervan een jaarlijkse factuur voor uw administratie per email.

Wat krijgt u hiervoor terug:

Als dank hiervoor krijgt u een vermelding (naam/logo/URL) op de onlangs vernieuwde website van de school. Daarnaast informeren wij u over toekomstige nieuwe initiatieven voor u als donateur.

Uitgaven van de ‘Club van 50’

U bepaalt zelf mee waaraan uw donatie wordt uitgegeven!

Dit werkt als volgt; De Oudervereniging van Olof Palme benoemt jaarlijks een aantal doelen die we graag voor school zouden willen realiseren. U als lid geeft vervolgens aan welk doel u het belangrijkste vindt, het doel dat de meeste stemmen heeft, zal aangeschaft worden.

Word dus lid van de club van 50, u doet daar alle kinderen van Basisschool Olof Palme een groot plezier mee! U kunt zich via onderstaande link aanmelden:http://olof-palme.declubvan50.nl/aanmelden

Namens alle kinderen van de Olof Palme: HARTELIJK BEDANKT!

Namens de Sponsorcommissie,Niels de Jong en Gerben van Herwijnen(ov-sponsorcommissie@olof-palme.nl)

Foto's: Willy van Iersel